Στο εκλογοδικείο αναμένεται να προσφύγει η παράταξη “Όλοι για την Λευκάδα”

Με επίσημο δελτίο τύπου η Δημοτική παράταξη «Σύγχρονη Λευκάδα»  ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων της 26ης Μαΐου η εκλογική μάχη θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Θοδωρή Σολδάτο και Χαράλαμπο Καλό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αλλά και των άκυρων δεν αλλάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι συσχετισμοί των παρατάξεων, με τον κύριο Δρακονταειδή πιθανότατα  να κερδίζει μια νέα έδρα που  θα χάσει η Κωνσταντίνος Γληγόρης και η παράταξη “Δίαυλος”.

Για αυτό το λόγο η παράταξη του νυν Δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή αναμένεται να προσφύγει στο εκλογοδικείο αρχικά για λόγους δεοντολογίας, καθώς από την παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» ισχυρίζονται ότι δεκαεπτά ψηφοδέλτια που θεωρήθηκαν άκυρα δεν θα έπρεπε να είναι.

Η όλη αυτή διαδικασία είναι χρονοβόρα, ωστόσο επικρατεί η άποψη στο στρατόπεδο Δρακονταειδή ότι η όποια απόφαση θα επιταχυνθεί επειδή υπάρχει οριακότητα αποτελέσματος.

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 6432 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*