Θανάσης Καββαδάς: “Οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι ένα βροντερό δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.”-VIDEO-

Κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις για μία μεγάλη νίκη τη βραδιά της 26ης Μαΐου, απηύθυνε στην ομιλία του στα πλαίσια της πολιτικής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Λευκάδας το Σάββατο 19-05-2019, ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι μετά τις εκλογές θα έχει ξεκινήσει μία καλύτερη μέρα με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει. Οι εκλογές της 26ης Μαΐου δεν θα είναι μόνο για το ευρωκοινοβούλιο και εκλογή δημάρχων και περιφερειαρχών, αλλά ένα βροντερό δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.

Της κυβέρνησης ς των φόρων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, την κυβέρνησή του λαϊκισμού.

Ο λαός θα στείλει ένα μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ έως εδώ αξίζουμε καλύτερα και προς τη Νέα Δημοκρατία προχωρήστε μπροστά μαζί μπορούμε. Στόχος μας είναι μία καθαρή νίκη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία με μία εικονική πλειοψηφία βασιζόμενη σε μισθωμένους βουλευτές και ευκαιριακές πλειοψηφίες στη Βουλή, όμως τα ψέματα τελειώνουν γιατί το βράδυ της 26ης Μαΐου δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα πολίτη ότι στη χώρα μας συντελείται μία μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να ακούσει την φωνή αγανάκτησης των πολιτών, για την κυβέρνηση που επέβαλε 29 νέους φόρους και 17 παρεμβάσεις μειώσεων στις συντάξεις, για την κυβέρνηση που διέλυσε την μεσαία τάξη και λόγω των πολιτικών της δύο στους δέκα Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και τέσσερις στους δέκα δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους.

Τα δυσβάσταχτα πλεονάσματα πνίγουν την οικονομία, ενώ οι επενδύσεις γίνονται με το σταγονόμετρο.

Στα εθνικά μας θέματα πληρώνουμε το μεγάλο λάθος της Κυβέρνησης που αναγνώρισε ταυτότητα και γλώσσα με τη συμφωνία των Πρεσπών. Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει τα πάντα για να αμβλύνει τα αρνητικά δεδομένα αυτής συμφωνίας και λέμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι διατηρούμε το δικαίωμα του βέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά μας συμφέροντα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα μας κατηγορήσει ότι είμαστε ακροδεξιοί και θα το πει αυτός που κυβέρνησε τέσσερα χρόνια με τον κύριο Καμμένο, εκείνος που στο τέλος του 2014 έστειλε τη χώρα στις εκλογές μαζί με τη Χρυσή Αυγή.

Θα μας πει ότι είναι φίλος των αδυνάτων και εμείς ότι είμαστε φίλοι της ελίτ, όταν ο ίδιος έκανε βόλτες στο Ιόνιο με πούρα και σαμπάνιες, ενώ στο μάτι δεν γνώριζε ότι υπήρχαν δεκάδες νεκροί.

Αναφερόμενος στην περιφέρεια ιονίων Νήσων, είπε ότι δυστυχώς τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ευτυχήσαμε να έχουμε Περιφερειακή αρχή αντάξια της ιστορίας των επτανήσων, τώρα έχουμε μία ευκαιρία να αλλάξουμε, να πάμε μπροστά.

Η Ρόδη Κράτσα με τη μεγάλη πολιτική και ευρωπαϊκή της εμπειρία έχει αναλάβει ένα βαρύ φορτίο να βγάλει τα νησιά μας από τη μιζέρια και την απομόνωση.

Γνωρίζετε πόσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί με την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη νέα Περιφερειακή αρχή με περιφερειάρχη την Ρόδη Κράτσα.

Το σημαντικό είναι ότι κανείς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά άνθρωποι του μόχθου, καταξιωμένοι στην κοινωνία με διάθεση προσφοράς για να πάει ο τόπος μπροστά.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα δώσουν τη μάχη όχι των εκλογών, αλλά της επόμενης ημέρας για να δούμε και πάλι τα επτάνησα και τη Λευκάδα να πρωταγωνιστούν σε μία Ελλάδα που θα αναπτύσσεται, θα ευημερεί και θα προοδεύει.

Απευθυνόμενος στην Ρόδη Κράτσα, ο βουλευτής ανέφερε ότι η Λευκάδα έχει πολλά θέματα ανοιχτά και οι Λευκαδίτες και εγώ προσωπικά θα απαιτήσουμε την επόμενη μέρα για θέματα τα οποία απασχολούν στη Λευκάδα, θα τσακωθούμε μεθαύριο, ανέφερε με τους παριστάμενους να χειροκροτούν.

Ο βουλευτής Λευκάδας είπε ότι με τις εκλογές στην περιφέρεια κερδίζουμε όχι μόνο πολιτικά, αλλά εξασφαλίζουμε το μέλλον της Λευκάδας και των επτανήσων συνολικά.

Με τις δημοτικές εκλογές, με τον Θοδωρή Σολδάτο και τους επίσης άξιους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του θα πετύχουμε οριστικά τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, για αυτό περιμένουμε πολλά από εσάς.

Ο Θανάσης καββαδάς ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, τους κοινούς μας στόχους, στις κοινές μας επιδιώξεις, όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι σε κάθε κάλπη για τη μεγάλη νίκη.

“Να θυμίσω ότι στη μάχη αυτή τους χρειαζόμαστε όλους και δεν αποκλείουμε κανέναν, πρέπει να επηρεάσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, δεν είναι όλοι εδώ, εσείς θα επηρεάσετε τον κόσμο που είναι δίπλα σας, στα καφενεία, στο σπίτι σας, τους συγγενείς σας, καθώς πρέπει να ψηφίσουν όλοι, δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη και αυτό πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.

Η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι πολύ μπροστά και αυτό πρέπει να το χωνέψουμε όλοι, πρέπει να φανεί η διαφορά και να καταλάβει ο Τσίπρας ότι η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για αυτόν, ότι τελειώνει γιατί οι επερχόμενες εκλογές είναι το πρόκριμα των εθνικών εκλογών οπότε πραγματοποιηθούν.”

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 6348 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*