“Ψήφο εμπιστοσύνης” Λάμπρου Ρώσση στην υποψηφιότητα Κώστα Κατσανάκη για το Δήμο Δωδώνης.

Tη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Κώστα Κατσανάκη για το δήμο Δωδωνης φαίνεται να δίνει ο Δερβιζιανιώτης Λάμπρος Ρώσσης συντονιστής του πολιτικού φόρουμ “Χάρτα19” και μέλους της εκλογικής επιτροπής για μια ευρεία Προοδευτική Συμμαχία δίνοντας αέρα νίκης από την πρώτη Κυριακή στον συνδιασμό του πρώην δημάρχου που κερδίζει τις εντυπώσεις με την ανανέωση και την εμπειρία του συνδυασμού του.
<<Όλοι οι υποψήφιοι διακρίνονται για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους και έχουν ως στόχο και σκοπό να προσφέρουν στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου σε όλους τους τομείς. Οι υποψήφιοι συναποτελούν ένα σύνολο ανθρώπων ικανών και καταξιωμένων από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους.>> φαίνεται να δήλωνε ο κ. Ρώσσης σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους πριν λίγες μέρες κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη των Ιωαννίνων..

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7358 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*