Καλωσορίσατε στο A.Kokkis Haircuts & Shaves!

 

Ένας νέος, ανανεωμένος χώρος που σκοπό έχει ,μέσα από τις υπηρεσίες του, να ανακαλύψει το ιδανικό στυλ για τα μαλλιά σας και να σας προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.Οι υπηρεσίες του A.Kokkis Haircuts & Shaves απευθύνονται σε όλους τους τύπους ανδρών και σε όλες τις ηλικίες.

Gents: H αντρική περιποίηση δε σταματά στο κούρεμα. Ξύρισμα με σαβέτα, σχηματισμός γενιάδας και φυσικά styling σε όλες τις γραμμές, μοντέρνες και κλασικές.

Little Gents: Οι επιλογές και οι ιδέες του για ένα μοδάτο παιδικό  κούρεμα είναι πολλές,με φράντζα, μικρή, μεγάλη ή μεσαία, στο πλάι ή προς τα πάνω. Επίσης, τα σχέδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ειδικά στο πλάι  ή στην πίσω πλευρά του κεφαλιού.Τrendy

χωρίστρες αποτελούν τις πρώτες επιλογές των παιδιών (έντονες ή πιο διακριτικές).

Μια νέα, επίσης, παροχή που είναι διαθέσιμη στο A.Kokkis Haircuts & Shaves είναι το Grooming: Μια ιδανική και απαραίτητη επιλογή για κάθε γαμπρό, προκειμένου να απολαύσει την προετοιμασία του γάμου του διασκεδάζοντας, ενισχύοντας παράλληλα την γοητεία και την ομορφιά του.

Εμπιστευτείτε τη σημαντική εμπειρία στο χώρο (κομμωτήρια Τέλης Κίκερης, σεμινάρια/ Workshop: Sassoon Academy,L’oreal Professionel, Wella Pro και Prestige) και  θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

A.Kokkis Haircuts & Shaves     

Προμηθέως 25, Πρέβεζα

τηλ. 2682400284

Facebook page: A.Kokkis Haircuts & Shaves

Instagram: alexkokkis

 

Τρίτη –Πέμπτη-Παρασκευή: 8:30 π.μ. – 2:00 μ.μ., 5:00–9:00 μ.μ.

Τετάρτη- Σάββατο: 8:30 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Κυριακή- Δευτέρα: Κλειστά

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*