Μητσοτάκης: «Ο κ.Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα»

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Καλιθέα. Σχολιάζοντας  την κυβερνητική προσπάθεια να διαστρεβλωθούν τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ για το εργασιακό ωράριο κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης, ο κ.Μητσοτάκης αποκάλεσε ψεύτη τον κ.Τσίπρα και χαρακτήρισε την κυβερνητική προπαγάνδα αθλιότητα.

«Ο κ.Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα και θα πει ακόμα περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει την συντριβή του. Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευεσης, συμπληρώνοντας ότι «Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ.Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ».

«Σε ό,τι αφορά στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν επταήμερης εργασίας οι εργαζόμενοι στην εταιρία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα 37 με καλύτερες απολαβές. Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ.Τσίπρας που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε σε μία εταιρία που ο ίδιος επισκέφτηκε. Οι πολίτες όμως που ξέρουν πια τον κ.Τσίπρα που θέλουν να βγουν από το φαύλο κύκλο τη μιζέριας θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει» είπε στη συνέχεια ο κ.Μητσοτάκης.

Πηγή: skai.gr

About Ομάδα Σύνταξης 63034 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*