Κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας στο συλλαλητήριο για τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Συνάδελφε-σσα: Το ΔΣ του σωματείου σε καλεί να γυρίσεις την πλάτη στους θιασώτες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα έρχονται στην πόλη μας ( να εγκαινιάσουν το νέο Νοσοκομείο) για να ψαρέψουν ψήφους ενόψει των εκλογών.

Συνάδελφε δεν ξεχνάμε, ότι μας παραμύθιασαν μια και δυο φορές μέχρι να γίνουν κυβέρνηση, στην πραγματικότητα διαχειριστές της αστικής τάξης και της ΕΕ είναι, αλλά και δεν δίστασαν να συγκυβερνήσουν με τους ΑΝΕΛ ακροδεξιούς του κ. Καμένου.

Συνάδελφε δεν ξεχνάμε, ότι εφάρμοσαν μέχρι κεραίας όλους τους αντιλαϊκούς νόμους από τα δύο πρώτα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και φόρτωσαν στις πλάτες του λαού το δικό τους τρίτο μνημόνιο.

Συνάδελφε δεν ξεχνάμε, το κόψιμο των μισθών μας, το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος στο συνδικαλιστικό κίνημα που έφερε με νόμο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Συνάδελφε δεν ξεχνάμε, ότι την ώρα που λεηλατούσαν τα εισοδήματα του λαού και τις συντάξεις των γερόντων αυτήν την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας έδινε νέα προνόμια με φοροαπαλλαγές στην ολιγαρχία.

Συνάδελφε για αυτά & άλλα πολλά που δεν χωράνε σε μια ανακοίνωση πρέπει να κάνεις το αποφασιστικό βήμα

 να υποδεχτούμε αγωνιστικά-μαχητικά όπως αρμόζει σε κάθε τίμιο εργαζόμενο τον πρωθυπουργό της ¨πρώτης φοράς αριστεράς¨

να γυρίσουμε την πλάτη μας ενάντια στις φιέστες που στήνουν  Κυβέρνηση & κόμματα της ΕΕ

όλοι στην συγκέντρωση που διοργανώνει στον Αη Μηνά την Κυριακή στις 12 του Μάη και ώρα 10.00, ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου

Με εκτίμηση το ΔΣ

*επισυνάπτουμε την ανακοίνωση-κάλεσμα  & την αφίσα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 6734 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*