Καλά άλματα η Ιωακειμίδου στο Διασυλλογικό Ανδρών/Γυναικών

Καλά άλματα η Ιωακειμίδου στο Διασυλλογικό Ανδρών/Γυναικών

Την Παρασκευή 3/5/2019 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες στην Α’ Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών το οποίο διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες».

Το πρόσωπο της ημέρας για το σύλλογό μας ήταν η νεάνιδα Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, η οποία φέτος δεν προπονείται λόγω σχολικών υποχρεώσεων, η ποιότητά της όμως της επέτρεψε να περάσει το 1,63μ και να χάσει σε λεπτομέρειες το 1,65μ, πραγματοποιώντας πολύ καλά άλματα. Αυτή η επίδοση της έδωσε την πρόκριση στο Πανελήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και την τρίτη θέση στην κατάταξη.

Τα υπόλοιπα παιδιά που έλαβαν μέρος σημείωσαν τις παρακάτω επιδόσεις:

  • Ο Κων/νος Φυτόπουλος στα 400μ με χρόνο 55’’52 κατετάγη 18ος
  • Ο Ντοριάν Χότζα στα 100μ με χρόνο 12’’03 κατετάγη 24ος
  • Ο Αναστάσης Μαργέλης στα 100μ με χρόνο 12’’25 κατετάγη 33ος
  • Η Ζωή Ζακυνθινού στα 100μ με χρόνο 14’’59 κατετάγη 29η

Στο πλάνο ήταν και η συμμετοχή της ομάδας της σκυταλοδρομίας στα 4Χ100μ, όμως ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στον τέταρτο της ομάδας να φτάσει εγκαίρως στο γήπεδο, οπότε τελικά δεν υπήρξε συμμετοχή.

Να σημειωθεί οτι τα παιδιά ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία Παίδων/Κορασίδων και συναγωνίστηκαν με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών, μιας περιοχής που περιλαμβάνει Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτ. Μακεδονία και Κέρκυρα. Ο Σύλλογος συγκέντρωσε 10 βαθμούς και κατετάγη 17ος σε σύνολο 54 σωματείων.

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5399 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*