Δήλωση Σπύρου Πολίτη στο Lefkadatoday για τον αυριανό τελικό ανάμεσα σε Τηλυκράτη και Πανλευκάδιο

Με αφορμή την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Πανλευκάδιο, την Κυριακή 05-05 2019, ζητήσαμε από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Σπύρο Πολίτη να μας κάνει μια δήλωση:

Την Παρασκευή 3-5-2019 το απόγευμα, προσεκλήθην , σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΕΠΣ, μια μίνι γιορτή-παρουσίαση του αυριανού μεγάλου τελικού.

Είχα ζητήσει δημοσίως, από το Δ.Σ της ΕΠΣ να διοργανώσει τον τελικό στη Λευκάδα.
Το αποδέχτηκε και το έκανε πράξη.

Αύριο καλούμαστε οι Λευκαδίτες κι όχι μόνο, να συμμετέχουμε σ’ έναν αγώνα, που στο χέρι μας είναι να είναι ΓΙΟΡΤΗ .

Οι ομάδες , όπως τόνισα στον χαιρετισμό μου, είναι μεν αντίπαλοι για 90 ή 120 λεπτά, όμως την ίδια στιγμή είναι και συνεργάτες στην διεξαγωγή του αγώνα. Οι 11 του Τηλυκράτη δεν μπορούν να παίξουν χωρίς τους 11 του Πανλευκάδιου και οι 11 του Πανλευκάδιου δε γίνεται να παίξουν χωρίς τους 11 του Τηλυκράτη. Αυτοί λοιπόν θ αναδείξουν το άθλημα που αγαπούν μέσα από την συνεργασία κι έτσι θα κερδίσουν την εκτίμηση του ορθώς σκεπτόμενου κοινού….

Νοιώθω σίγουρος αλλά κι όμορφα, μετά κι απ όσα είπαν οι πρόεδροι των ομάδων , κ.κ Καραγιάνννης και Κατωπόδης, οι προπονητές κ.κ Μαγκαφίνης και Κατηφόρης κι οι αρχηγοί κ.κ Κοκόλης και Καταγής, ότι άπαντες έχουν την βούληση και την ικανότητα να κάνουν ένα αγώνα αντάξιο των δυο ομάδων μας. Άλλωστε αυτό το έδειξαν και στις μεταξύ τους περσινές κρισιμότατες συναντήσεις στην Γ Εθνική.

Εμείς οι Λευκαδίτες μπορούμε να περηφανευόμαστε για τους δύο συλλόγους μας και να τις παροτρύνουμε , όπως πρέπει ώστε έχουν στο μυαλό τους και στη στόχευση τους, πως να παίξουν καλύτερα για να τις απολαύσουμε, να τις χειροκροτήσουμε και να θυμόμαστε όλοι ότι το τρόπαιο , ούτως ή άλλως θα μείνει στη Λευκάδα.

Κάθε ομάδα οφείλει να το διεκδικήσει για τον εαυτό της, αποδίδοντας σύμφωνα με τα πλάνα του προπονητή τους κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος.

Καλό τελικό λοιπόν και προ πάντων όλοι να βγουν υγιείς από το γήπεδο, μετά από αυτή την αγωνιστική διαδικασία, που θα είναι η δεύτερη στα χρονικά του κυπέλλου , ανάμεσα σε δυο Λευκαδίτικες ομάδες. Η πρώτη ήταν ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Οδυσσέα Νυδριού πριν πολλά χρόνια.

Ας γεμίσουμε αύριο το γήπεδο και για έναν άλλο λόγο.
Με απόφαση των ομάδων κι έγκριση της ΕΠΣ, θα υπάρχει στο γήπεδο, ένα κουτί στο οποίο σ΄ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση , ο καθένας μπορεί ν αφήνει τον όποιο οβολό δύναται, και που το ποσό που θα συγκεντρωθεί , θα δοθεί σε συμπολίτη μας που έχει μεγάλη ανάγκη.
Σημειωτέον ότι η είσοδος στο γήπεδο είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Καλή διασκέδαση. Το γήπεδο είναι χώρος χαράς κι όχι οτιδήποτε άλλο!

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8910 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*