Ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 11/4 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Αντώνης Δελλατόλας.

Ο Αντώνης Δελλατόλας είναι πολύ έμπειρος δημοσιογράφος, με χρόνια παρουσίας και δραστηριότητας στα μέσα ενημέρωσης. Είναι εκδότης της ιστορικής εφημερίδας ”ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ” ενώ ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα ”ΕΘΝΟΣ”.Επιπρόσθετα έχει εργαστεί σε πάρα πολλά μέσα ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια τον παρακολουθούμε να σχολιάζει τα πολιτικά τεκταινόμενα και την πολιτική συγκυρία είτε μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές είτε σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ και ως πολιτικός σχολιαστής. Πιο συγκεκριμένα για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα ακούμε το πολιτικό σχολιασμό του στον Real FM και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συζητήσαμε αναλυτικά για την πολιτική συγκυρία και το σκάνδαλο Novartis καθώς επίσης για την εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με δυνάμεις και πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς.

O Αντώνης Δελλατόλας τόνισε ότι το ζήτημα Novartis θα εξεταστεί από την ελληνική δικαιοσύνη και ότι αυτή θα κρίνει στο τέλος για την εμπλοκή ή μη στην υπόθεση πολιτικών προσώπων. Επίσης ο κ. Δελλατόλας έθεσε ένα ζήτημα για το αν η κυβέρνηση χειρίστηκε επικοινωνιακά σωστά την υπόθεση αλλά υποστήριξε τέλος ότι σκάνδαλο Novartis υπάρχει. Επιπλέον μας μετέφερε την άποψη του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές , αλλά και την σκέψη για το πότε θα υπάρξουν εθνικές κάλπες. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε ότι εκλογές θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στο τέλος της τετραετίας.

About Ομάδα Σύνταξης 76900 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*