Συμμετοχή της Νέας Χορωδίας σε μουσικές εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Το χορωδιακό τμήμα και η μαντολινάτα του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» συμμετείχαν τον μήνα Μάρτιο στις παρακάτω μουσικές εκδηλώσεις:

 

  • Στις 21-03-2019 στην 2η Εαρινή Γιορτή των Τεχνών στην Πρέβεζα, με θέμα «η Άνοιξη στην ελληνική ποίηση» που διοργανώθηκε από την ομάδα «Ορίζοντες» και τον Δήμο Πρέβεζας.

Στη συνάντηση αυτή των τεχνών μετείχε επίσης  το μουσικό σχήμα των  Κώστα Αντύπα, Έλλης Καλουτσάκη και Σοφίας  Κυριάκη. Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησαν από κοινού με τη χορωδία μας αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Την επιμέλεια, τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν οι κυρίες Ευρυνόμη Ζάβρα και Άννα Πήλιου.

  • Στις 30-03-2019 στο 2ο Πανελλήνιο Folk Festival Τρίπολης που διοργανώθηκε από την Χορωδία Τρίπολης, το τριήμερο 29,30 & 31 Μαρτίου 2019, με περιεχόμενο την παραδοσιακή πολυφωνική μουσική της χώρας μας.

Στο χορωδιακό φεστιβάλ, εκτός από την Νέα Χορωδία Λευκάδας, έλαβαν μέρος ακόμη 12 χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Μέγαρα, Αργυρούπολη, Πειραιά, Πάτρα, Παλαιό Φάληρο, Αργοστόλι, Γύθειο, Κόρινθο, Κερατσίνι, Τρίπολη κ.λπ.).

Η χορωδία μας, συνοδεία της μαντολινάτας, πραγματοποίησε μία άρτια καλλιτεχνική εμφάνιση και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης.

 

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους χορωδούς, τους μουσικούς και την μαέστρο κα Μαρία-Κυριακή Αραβανή για την συνέπεια και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να εκπροσωπηθεί επάξια ο Όμιλός μας και περαιτέρω η Λευκάδα μας στις παραπάνω μουσικές εκδηλώσεις και να χαρίσουν όμορφες μελωδίες στο μουσικόφιλο κοινό.

                                                                   Από  το  Δ.Σ.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5625 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*