Γιάννης Βρούτσης “Το 2019 είναι έτος πολιτικής αλλαγής σε όλα τα επίπεδα”

Στην Λευκάδα βρέθηκε το Σάββατο ο πρώην Υπουργός και νυν Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ ΝΔ στο πλαίσιο εξόρμησης των στελεχών της γαλάζιας παράταξης.

Ο κ.Βρούτσης  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ.Μπουρδάρας, ενώ, τον κ.Βρούτση προλόγησε  Βουλευτής Λευκάδας  Θανάσης Καββαδάς ο οποίος σημείωσε:

” Η ΝΔ εν όψει εκλογών έχει προγραμματίσει σε όλη την Ελλάδα  κλιμάκια και απο βουλευτές αλλά και από στελέχη του κόμματος έτσι ώστε να μεταφέρουν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας όταν αναλάβει Κυβέρνηση. Είναι υποχρέωσή μας να μεταφέρουμε το μήνυμα παντού ότι πρέπει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο από την μεταπολίτευση και μετά, η Κυβέρνηση των φόρων, η Κυβέρνηση των πλειστηριασμών, η Κυβέρνηση των κατασχέσεων.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αναπληρωτής Οργανωτικού, Γιάννης Δαρδαμάνης, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, φίλοι και στελέχη του κόμματος.
Στην ομιλία του ο Γιάννης Βρούτσης ανέφερε:
” Είμαι σήμερα εδώ, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, στην κομματική οργάνωση της ΝΔ για να κάνω αυτό που κάνουν σε όλη την Ελλάδα τα στελέχη της ΝΔ, να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και το μεγάλο διακύβευμα, το οποίο βρίσκεται ενώπιον της κάλπης με τους πολίτες.
Στη συνέχεια .κΒρούτσης αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές ο οποίος υπογράμμισε πως πρέπει να διώξουμε τον λαικισμό ο οποίος κλόνισε τα θεμέλια της Ευρωπαικής Ένωσης, αλλά και τα θεμέλια της χώρας μας, τη γύρισε πίσω και το τίμημα του λαικισμού το πληρώσαμε ακριβά ως Ελλάδα.
“Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι σε αυτές τις εκλογές, και είναι επιβεβαιωμένο  ο Σύριζα θα ηττηθεί σε όλες τις κάλπες, έστω και αν γίνουν όλες μαζί, έστω και αν γίνουν ξεχωριστά, εμείς είμαστε πανέτοιμοι ως κόμμα.
Ο Σύριζα θα ηττηθεί στρατηγικά και Πολιτικά και στις δημοτικές και στις περιφερειακές και στις ευρωεκλογές.
Φυσικά, το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι και αυτό προβλεπόμενο και επιβεβαιωμένο, σε κάθε περίπτωση το 2019 θα είναι το έτος της Πολιτικής αλλαγής και ο Σύριζα θα ηττηθεί στρατηγικά σε όλες τις κάλπες.
Το τρίτο στοιχείο είναι ότι λίγο πριν τις εκλογές, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ο Σύριζα τα αλαζονικά και φτωχικά χαρακτηριστικά του. Νιώθοντας ασφυκτικά τον χρόνο να πιέζει την παραμονή του στην εξουσία, θα κάνει αυτό που ξέρει αρκετά καλά να κάνει, να διχάζει, να λέει ψέμματα, να δημιουργεί προβλήματα.
Οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο Σύριζα είναι το κόμμα που τους εξαπάτησε.
Η ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι μαζί είμαστε εκείνοι που θέλουμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας, θέλουμε να επαναφέρουμε την ευθύνη, την λογική, την αλήθεια.
Τίποτα από αυτά που σήμερα λέει ο Σύριζα δεν επιβεβαιώνουν την καλή προοπτική για την οικονομία”., τόνισε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 4930 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*