Ακούστε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την 8ης Μεραρχίας

Αναλυτική ενημέρωση για τον δρόμο της 8ης Μεραρχίας πραγματοποιήθηκε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας σήμερα το μεσημέρι.

Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Λευκάδας έκανε αναλυτική παρουσίαση των όσων έκανε ο Δήμος Λευκάδας.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λευκάδας οι ιδιοκτήτες παρόλο που δικαίως δικαιούνται την αποζημίωση δεν κατανοούν τις συνέπειες του προβλήματος και κλείνουν τον δρόμο ως μέσο πίεσης, γνωρίζοντας ότι ο δήμος και οι υπηρεσίες του δεν μπορούν από την στιγμή που υπάρχει μια κυρωμένη πράξη αναλογισμού να δώσουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

Ωστόσο ανέφερε αν χρειαστεί να ανοίξει ο δρόμος θα είναι μέρα και θα καλέσουν και τους πολίτες ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόταση του Θωμά Καββαδά της Λαϊκής συσπείρωσης.

Ζήτησε μάλιστα από τους ιδιοκτήτες να μη προχωρήσουν σε κλείσιμο του δρόμου καθώς θα υλοποιήσουν  κάθε απόφαση δικαστηρίου είτε είναι τα χρήματα λίγα ή πολλά θα κόψουμε τον λαιμό μας για να αποζημιωθούν.

Τοποθετήσεις έκαναν και οι επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι ενώ μίλησε τόσο η δικηγόρος του Δήμου Κατερίνα Τσερέ, αλλά και διευθυντής της πολεοδομίας κ. Προκοπίου.

Το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μανόλης Θερμός αλλά και Επιμελητηρίου Σωτήρης Σκιαδαρέσης.

Ακούστε την συζήτηση:

 

 

 

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5998 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*