Το μέλος του Π.Σ. της ΛΑΕ Τάσος Μαυρόπουλος στον Prisma

Την Δευτέρα 25/2 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά στην εκπομπή μας ήταν ο Τάσος Μαυρόπουλος.
Ο Τάσος Μαυρόπουλος γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1961 και είναι πατέρας δυο παιδιών. Είναι μέλος του Π.Σ( πολιτικού συμβουλίου) της ΛΑΕ και επίσης μέλος της ενωτικής κίνησης κατά των πλειστηριασμών Αθήνας και δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα.

Στο παρελθόν εργάστηκε στο λιμενικό σώμα. Πιο συγκεκριμένα από το 1982 έως και το 2010 υπηρέτησε στο Λιμενικό Σώμα, οπότε και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου.Υπηρέτησε σε πολλές Υπηρεσίες στη Ρόδο, στο Καστελλόριζο, στην Ελευσίνα και στον Πειραιά καθώς και ως Διοικητής στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού/Π-Μ.

Aπό τα ιδρυτικά μέλη επίσης του συνδικαλιστικού οργάνου του προσωπικού Λ.Σ. Μέλος των προσωρινών διοικήσεων από το 1989 μέχρι το 1995, που η πολιτεία είχε προσβάλλει δικαστικά το δικαίωμα της συνδικαλιστικής έκφρασης των λιμενικών. Διετέλεσε μέλος της Κ.Π.Ε του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την ψήφιση του τρίτου μνημονίου όταν και αποχώρηση διαφωνώντας.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την τοπική αυτοδιοίκηση, τους άξονες και τα στοιχήματα της ΛΑΕ για το επόμενο διάστημα καθώς πηγαίνουμε μπροστά σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις καθώς και για τον νέο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας. Ο κ. Μαυρόπουλος μας μετέφερε αναλυτικά την εικόνα που επικρατεί στα ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφεία σήμερα καθώς και κινηματικά ραντεβού και δράσεις

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*