Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας: “Είναι επιτακτικό ο Νικήτας Κακλαμάνης να αποφασίσει για το τι θα γίνει στην Πρέβεζα”

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας, καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 , μίλησε για το θέμα των υποψηφιοτήτων και της στήριξης για τον δήμο Πρέβεζας, τις δράσεις της ΝΟΔΕ, την παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ Χατζηδάκη στην Πρέβεζα και τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ Τζίμας αρχικά αναφέρθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας με την παρουσία του κ Χατζηδάκη την προηγούμενη εβδομάδα, οπού υπήρχε συμμετοχή των μελών του κόμματος, με εμφανή παρουσία΄και νέου κόσμου. “στην κοπή της πίτας είδαμε και ανθρώπους που είχαμε καιρό να δούμε να συμμετέχουν στα δρώμενα και αυτό μας ευχαριστεί” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με το ζήτημα των υποψηφιοτήτων στο δήμο Πρέβεζας και τη στήριξη που η ΝΔ θα δώσει σημείωσε “τον πρώτο και βασικό λόγο τον έχει η κεντρική επιτροπή που χειρίζεται τα αυτοδιοικητικά στην Αθήνα με πρόεδρο τον Νικήτα Κακλαμάνη. Η ΝΔ δίνει στήριξη σε κεντρικούς δήμους, όπως έκανε στα Ιωάννινα, την Κέκρυρα, τη Λευκάδα που μάλιστα είχε 4 υποψήφιους και τελικά με τη σωστή παρέμβαση καταλήξανε σε 1 υποψηφιότητα. όλο αυτό προχωράει κομμάτι – κομμάτι. Περιμένουμε και μάλιστα περιμένουμε εδώ και… αρκετό καιρό”.

“Ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε να γίνει μια συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ για να παρέμβει διαδικτυακά” ωστόσο η συνάντηση ματαιώθηκε σημείωσε ο κ Τζίμας. Παράλληλα σχολίασε ότι ενδέχεται να αποφασίσει η επιτροπή του να μην δώσει καμία στήριξη, ωστόσο αν γίνει και κάτι τέτοιο θα πρέπει αν γίνει γνωστό. “Η Νέα δημοκρατία θα είναι σύντομα η επόμενη κυβέρνηση, πιστεύω δεν είναι δύσκολο η ΝΔ να στηρίξει κάποιον υποψήφιο δήμαρχο. Η ΝΔ δεν έχει κάποιο θέμα να επηρεάζουν οι δημοτικές τις βουλευτικές. Δεν συνδέεται το θέμα να γίνει μια σωστή επιλογή για το δήμο για να  βοηθήσει γενικότερα τη ΝΔ.” O κ Τζίμας ξεκαθάρισε ότι η ΝΟΔΕ δεν μπορεί μόνη της να συνεδριάσει και να αποφασίσει. “Υπάρχει κεντρική επιτροπή, υπάρχει ένας Νικήτας Κακλαμάνης, δεν μπορεί η ΝΟΔΕ να υπερκεράσει την κεντρική επιτροπή. Αυτή τη στιγμή είναι επιτακτικό ο Νικήτας Κακλαμάνης να αποφασίσει για το τι θα γίνει στην Πρέβεζα”.

Σε ερώτηση σχετικά με την στήριξη που ο ίδιος είχε δώσει “στήριξη” στον Βασίλης Γιάπρο όταν είχε δηλώσει υποψηφιότητα, ξεκαθάρισε ότι αυτή ήταν προσωπική του παρέμβαση και σύγκρινε τον Β. Γιάπρο με τον Αλ. Καχριμάνη σχηματικά αναπτύσσοντας τη σκέψη ότι ήταν μια επιλογή που άκουσε την τοπική κοινωνία και γι αυτό και τον στήριξε.

Ο κ Τζίμας μίλησε και για το λιμάνι για το οποίο όπως σημείωσε ως ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας έχει πάρει θέση υπέρ των 3 χρήσεων του λιμένα ασκώντας παράλληλα κριτική στη δημοτική αρχή.

Ακούστε το απόσπασμα:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*