Ο Μαδούρο κήρυξε τα μεγαλύτερα στρατιωτικά γυμνάσια στην ιστορία της Βενεζουέλας (βίντεο)

Την έναρξη των «πιο σημαντικών» στρατιωτικών ασκήσεων στην ιστορία της Βενεζουέλας κήρυξε ο Νικολάς Μαδούρο, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα απέναντι σε μία πιθανή στρατιωτική εισβολή από τις ΗΠΑ με την υποστήριξη του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου, Χουάν Γκουίντο.

Ο Μαδούρο παρευρέθηκε στην έναρξη των στρατιωτικών ασκήσεων, φωτογραφήθηκε δίπλα στους στρατιώτες και ανέβασε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα social media. 

Οι ασκήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και – σύμφωνα με τον Μαδούρο – θα είναι τα ευρύτερα στρατιωτικά γυμνάσια που η χώρα έχει οργανώσει στην ιστορία των 200 χρόνων της. 

«Τα 200 χρόνια μόνιμης μάχης για το μέλλον μας, μας επέτρεψαν να εδραιώσουμε μια ισχυρή και τέλεια Πολιτικο-στρατιωτική Ένωση, η οποία θα υπερασπιστεί την τιμή, την αξιοπρέπεια και την αφοσίωση της πατρίδας μας» έγραψε σε μία ανάρτησή του.

«Είμαστε περήφανοι για την ικανότητα της αξιοπρεπούς μας εθνικής Μπολιβαριανής πολιτοφυλακής και για τα 2 εκατομμύρια μέλη της » τουίταρε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας. 

Πηγή: Καθημερινή

About Ομάδα Σύνταξης 48077 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*