Ο Κωστής Χατζηδάκης έκοψε την πίτα της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας – Φωτορεπορτάζ 120 φωτογραφίες

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας για την κοπή της Βασιλόπιτας με επίσημο καλεσμένο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη καθώς η αίθουσα του ξενοδοχείου ‘Margarona γέμισε από στελέχη και φίλους της γαλάζιας παράταξης το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αυτοδιοικητικοί, πρώην Βουλευτές, πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, πολιτευτές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κκ Γεωργάκος, Νίτσας και Σπυράκος φίλοι και στελέχη του κόμματος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ.Νίκος Τζίμας με έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ, χαιρετισμούς απηύθυναν το μέλος της Π.Ε., G.Ματσίρας, ο οποίος διάβασε το μήνυμα του γραμματέα, κ.Αυγενάκη, o Τομεάρχης Πρέβεζας, Φίλιππος Ευαγγέλου, ο Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου και  ο τοπικός Βουλευτής της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης.
Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος κ.Χατζηδάκης ανεβαίνοντας στο βήμα πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία η οποία είχε χαρακτηριστικά προεκλογικής ομιλίας, με αναφορές, στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, (Συμφωνία των Πρεσπών κ.α.) ενώ, υπογράμμισε πως η ΝΔ θέλει σαφή και ξεκάθαρη εντολή προκειμένου να λάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Μάλιστα σημείωσε ότι οι εκλογές όπως εκτιμά θα γίνουν στις 26 Μαίου και το 2019 θα είναι έτος τετραπλής νίκης για τη ΝΔ.
-Σε επόμενη ανάρτηση του Prevezatoday θα μπορείτε να δείτε σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία του κ Χατζηδάκη καθώς και τους χαιρετισμούς που προηγήθηκαν.-
Τέλος, ο κ.Τζίμας, εκ μέρους της ΝΟΔΕ δώρισε στον κ.Χατζηδάκη μια εικόνα του πολιούχου της πόλης, Αγίου Χαραλάμπους.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*