Το μέλος της ΠΣΟ της ΛΑΕ Ντίνα Σωτηριάδη στον Prisma 91,6

Την Τετάρτη 30/1 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένη τηλεφωνικά στην εκπομπή μας ήταν η Ντίνα Σωτηριάδη.

Η Ντίνα Σωτηριάδη με καταγωγή από την Πρέβεζα είναι ελεύθερη επαγγελματίας και ζει μόνιμα και εργάζεται στην Αθήνα. Συμμετείχε ενεργά στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος μέσα από τις γραμμές της/των ΕΑΑΚ με πλούσια δράση και διαδρομή στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα πιο συγκεκριμένα είναι μέλος της ΑΡΑΝ (Αριστερή Ανασύνθεση) και μέλος της ΠΣΟ της ΛΑΕ (Λαϊκής Ενότητας) και συμμετέχει σε κοινωνικούς αγώνες της εποχής μας.

Συζητήσαμε μαζί της αναλυτικά για την πολιτική συγκυρία, τα ζητήματα που αφορούν το κατώτερο μισθό και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης.
Επιπρόσθετα η κα. Σωτηριάδη αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της στην πραγματική εικόνα στην αγορά εργασίας και ειδικότερα στους νέους εργαζόμενους που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια της κρίσης.
Τέλος ανέπτυξε τις θέσεις της ΛΑΕ για το ζήτημα των πολιτικών συμμαχιών αλλά και των εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται το επόμενο διάστημα εντός του 2019.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*