Διαμαρτυρίες αγροτών για το ΤΟΕΒ Λάμαρης Λούρου – Θέλουν να πληρώσουν αλλά τα γραφεία είναι κλειστά!

Διαμαρτυρίες για τη λειτουργία του ΤΟΕΔ Λάμαρης Λούρου εξέφρασαν αγρότες της περιοχής καθώς σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, στα  γραφεία του Λούρου υπήρχε ανακοίνωση προκειμένου να γίνει εξόφληση των  οφειλών μέχρι τις 31 Ιανουαρίου στα γραφεία όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Ωστόσο από σήμερα τα γραφεία παραμένουν κλειστά και έχει κολληθεί ανακοίνωση με τους αριθμούς λογαριασμού του οργανισμού. Όπως επισημαίνουν οι αγρότες  προκειμένου να προχωρήσουν στην πληρωμή –ακόμη και στην τράπεζα- πρέπει από τον ΤΟΕΒ να τους γίνει ενημέρωση για τον τρόπο  και το ποσό που θα κάνουν την κατάθεση καθώς υπάρχουν αγροτικές εκτάσεις οι οποίες είναι νοικιασμένες, εκμεταλλεύονται από τρίτους κτλ.

Παράλληλα οι αγρότες δενδροκαλλιεργιών αναφέρουν ότι από τις 7 Σεπτέμβρη ο ΤΟΕΒ σταμάτησε το πότισμα στην περιοχή παρόλο που ο ίδιοι δεν είχαν οφειλές και ενώ υπήρχε ανυδρία μέχρι το Νοέμβριο και οι καλλιέργειες είχαν ανάγκη από πότισμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε τους ενημέρωσαν ότι αύριο τα γραφεία θα ανοίξουν για να εξυπηρετήσουν τους αγρότες που διαμαρτυρήθηκαν.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*