Η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου στον Prisma 91,6

Την Δευτέρα 14/1 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένη του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν η Γιάννα Παπαδάκου.

Η Γιάννα Παπαδάκου είναι μια από τις πιο καταρτισμένες και έμπειρες δημοσιογράφους, έχει ασχοληθεί με πολύ αναλυτικό τρόπο και μεράκι μέσα από τα ρεπορτάζ και τις εκπομπές της στη βάση ενημέρωσης των πολιτών για διάφορα σκάνδαλα που συνδέουν είτε τη δικαιοσύνη , είτε το υπουργείο Άμυνας, είτε φαρμακευτικές εταιρείες και προμηθευτές με τις δημόσιες δαπάνες και με πιθανούς χρηματισμούς ιδιωτών και πολιτικών προσώπων.

Αυτή την περίοδο την παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Αlpha TV και της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπομπής που επιμελείται chekpoint. Επίσης την ακούμε ραδιοφωνικά κάθε μεσημέρι 1-2 μέσα από την συχνότητα του ραδιοφώνου Alpha 989. Η Γιάννα Παπαδάκου έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια με το δικαστικό ρεπορτάζ και έχει δουλέψει σε αρκετά ΜΜΕ κατά το παρελθόν όπως η εφημερίδα: ΤΟ ΒΗΜΑ.

Συζητήσαμε μαζί της για την πολιτική συγκυρία, μετά και την φυγή και παραίτηση του Πάνου Καμένου και στελεχών των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Η κα. Παπαδάκου τόνισε ότι το ”διαζύγιο” μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων ήταν συναινετικό και προβλεπόμενο ως ένα βαθμό. Παρόλαυτα θεωρεί ότι ο απαιτούμενος αριθμός των 151 ψήφων θα βρεθεί για την ψήφο εμπιστοσύνης που έχει οριστεί για την Τετάρτη.

Επιπρόσθετα συζητήσαμε μαζί της και για το πολύκροτο σκάνδαλο της Novartis.

H κ. Παπαδάκου επισήμανε ότι η εισαγγελία διαφθοράς κάνει αρκετά καλή δουλειά και ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις. Επίσης μας αποκάλυψε την μεθοδολογία που ακολουθούσε ο κ. Μανιαδάκης, μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση, σύμφωνα με έγγραφο που έχει η κ. Τουλουπάκη στα χέρια της. Ο κ. Μανιαδάκης που λειτουργούσε ως μεσάζοντας μεταξύ της εταιρείας και του υπουργείου.

Η κ. Παπαδάκου δήλωσε ότι οι πολιτικές εξελίξεις ή πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών με αλλαγή βουλής μπορεί να επιβραδύνει την διαλεύκανση της υπόθεσης όχι όμως να την σταματήσει.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*