Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 10/1 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία.Πήρε μέρος ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είναι έμπειρο στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς και κεντροαριστεράς.
Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είναι ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜΑΡ , έχει διατελέσει μέλος της ΕΕ( εκτελεστικής επιτροπής) καθώς και παραμένει μέχρι σήμερα μέλος του ΚΙΝΑΛ ( Κινήματος Αλλαγής) της Κ.Ε (Κεντρικής επιτροπής) καθώς και της Εκτελεστικής Γραμματείας του.

Ο κύριος Χατζησωκράτης μας μετέφερε την άποψη του σχετικά με την κυβερνητική συνοχή και σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Επιπρόσθετα ο κ. Χατζησωκράτης ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ έχει διαφορετική άποψη σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών από το ΠΑΣΟΚ εντός ΚΙΝΑΛ και αυτή της η άποψη γίνεται σεβαστή από το ΠΑΣΟΚ. Έτσι παρά τα λάθη και την τακτική μη ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την Συμφωνία- Συνθήκη από τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Χατζησωκράτης τόνισε ότι το χρόνιο πρόβλημα του ονοματολογικού πρέπει να κλείσει μια επωφελής όσο το δυνατόν και για τις δυο πλευρές κατάληξη.

Τέλος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την υλοποίηση της στρατηγικής σημασίας ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*