Κάιρι Ιρβινγκ: Ετσι είναι να παίζεις στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς

Για τα τέσσερα χρόνια που έπαιζε πλάι -και ζούσε στη «σκιά»- με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε ο αστέρας των Boston Celtics Κάιρι Ιρβινγκ

Ο Ιρβινγκ, παρά την επιτυχία που είχε μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς, στους Cleveland Cavaliers, εν τέλει αποφάσισε να φύγει το 2017. 

 «Αποτελεί μεγάλη πρόκληση το να αγωνίζεσαι δίπλα στον ΛεΜπρόν. Γίνεσαι μέλος μιας ομάδας που διεκδικεί τίτλους και βασίζεται, πρωτίστως, σε ένα μοναδικό ταλέντο. Ο ΛεΜπρόν είναι πανέξυπνος, εξαιρετικά ταλαντούχος και ισχυρός ηγέτης» σχολίασε ο Ιρβινγκ μιλώντας στο ESPN. 

«Σε συγκεκριμένες φάσεις η μετάβαση για νεότερους, ή και μεγαλύτερους, παίχτες είναι μεγάλη. Γιατί παίζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο, μεγαλώνεις σαν παίχτης και έχεις ένα όραμα για το πως θα κυλήσει η καριέρα σου. Και τότε έρχεται αυτός ο παίκτης με το μεγάλο βεληνεκές, και προσπαθείς να βελτιωθείς και να γίνεις τέλειος, ενώ εκείνος είναι ήδη τέλειος» προσέθεσε ο Κάιρι Ιρβινγκ και κατέληξε ως εξής:

«Και φτάνεις σε ένα σημείο που αναρωτιέσαι: “ΟΚ ποια είναι τα βήματα για να φτάσεις εκεί; Δηλαδή τώρα πρέπει να μάθω κοιτάζοντάς τον; Μαθαίνεις κάτι από τον τρόπο που χειρίζεται το σώμα του; Από τον τρόπου που διαχειρίζεται τη ζωή του εκτός γηπέδων; Από τη φιλανθρωπική του δράση; Και τελικά κάθεσαι και παρατηρείς προσεκτικά». 

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 65890 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*