«Η Ουνιόν Σάντα Φε συμφωνεί, ο Σολδάνο ταξιδεύει για Ελλάδα»

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να προχωρήσει στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο, για αυτόν τον λόγο προχώρησε τις συζητήσεις, συμφώνησε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και εν συνεχεία ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις και με την ομάδα του, Ουνιόν Σάντα Φε, με σκοπό ο Αργεντινός να έρθει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας έκανε παιχνίδια, άλλαξε τη συμφωνία κι έτσι οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν επίσημα ότι σταματάνε τη διαπραγμάτευση με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Παραταύτα η El ellitoral, τοπική εφημερίδα της Σάντα Φε κάνει λόγο για υποχώρηση της ομάδας του Σολδάνο στα συμφωνηθέντα και τονίζει ότι ο 24χρονος άσος ταξιδεύει στη χώρα μας άμεσα για να επισημοποιηθεί το deal!

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

Σε αδιέξοδο έφτασε η Ουνιόν στο ήδη μπερδεμένο θέμα του Φράνκο Σολδάνο. Έξι μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του η μόνη επίσημη πρόταση που ο Πρόεδρος Luis Spahn έχει στο τραπέζι είναι του Ολυμπιακού. Και παρότι τις τελευταίες ώρες προσπάθησε να εκμαιεύσει περισσότερα χρήματα από τους Έλληνες, από την Αθήνα η τελική πρόταση έχει ως εξής:

– Ένα εκατ. ευρώ στην Ουνιόν για το 75% του παίκτη που ανήκει στην ομάδα.

– Ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μελλοντική πώλησης σε άλλο κλαμπ στην Ευρώπη

– Ένα bonus για συμμετοχή του Σολδάνο στο Champions League το 2019.

«Κοιτάξτε, το θέμα είναι σαφές: είναι αυτό ή τίποτα, έξι μήνες μέχρι να αφεθεί ελεύθερος και όλα στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι γνωστό. Επιπλέον, ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει εκατό φορές ότι δεν θέλει να πάει στο Μεξικό. Αν η προοπτική της Ελλάδας δεν υλοποιηθεί θα είναι ελεύθερος τον Ιούνιο του επόμενου έτους να κάνει ό,τι θέλει», εξήγησαν στην El Litoral άνθρωποι εκ των έσω της Ουνιόν.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται επίσης, ότι τόσο ο Φράνκο Σολδάνο όσο και ο Hernán Rubiola (δικηγόρος και οικογενειακός φίλος του) θα ταξιδέψουν άμεσα στην Αθήνα τις επόμενες ώρες προκείμενου ο παίκτης να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει το deal.

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 84563 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*