Επισκέψεις Δημάρχου σε ΚΑΠΗ, Γηροκομείο, Νοσοκομείο και ΚΗΦΗ

Λευκάδα 28-12-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΚΑΠΗ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΗΦΗ

 

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Η.Φ.Η. Καρυάς, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ κ. Θανάσης Περδικάρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ευστάθιος Βλάχος και ο Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Καρυάς κ. Λευτέρης Κατωπόδης, όπου αντάλλαξαν ευχές με τους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους της Δομής. Στη γιορτή του Κ.Η.Φ.Η. παρευρέθηκαν επίσης οι Διοικήσεις του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου “Απόλλων” Καρυάς και του Αθλητικού Ομίλου Καρυάς, ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επισκέφτηκαν το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό της Τοπικής Κοινότητας.

Τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, κ. Περδικάρης, επισκέφτηκαν το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λευκάδας όπου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Θανάσης Περδικάρης, επισκέφτηκαν το Γηροκομείο, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φιλοξενούμενους και εργαζόμενους και να ανταλλάξουν ευχές.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος – μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κ. Θανάσης Περδικάρης, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο όπου συνοδευόμενοι από τον Διοικητή κ. Βησσαρίωνα Μίχα, τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Περδικάρη και την Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αντωνία Ξηρομερίτη, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 4700 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*