Ο «τρελός» λογαριασμός που έκανε ο Μουρίνιο σε ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα μαζεύει και φεύγει από το Μάντσεστερ μετά την απόφαση της Γιουνάιτεντ να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο.

O Special One δεν θα δυσκολευτεί πολύ στη… μετακόμιση, αλλά προτού φύγει από την πόλη θα πρέπει να τακτοποιήσει έναν από τους πιο… τρελούς λογαριασμούς που έχουν γίνει ποτέ σε ξενοδοχείο.

Οσο καιρό ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο δεν είχε αγοράσει κάποιο σπίτι στην περιοχή, αλλά έμενε σε ξενοδοχείο, καθώς η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε και παρέμεινε στο Λονδίνο. Μόλις λοιπόν έγινε γνωστή η απόλυσή του, τα βρετανικά ΜΜΕ άρχισαν να υπολογίζουν το πόσα θα κληθεί να πληρώσει.

Ο Πορτογάλος έμεινε για 895 ημέρες στο 5 αστέρων Lowry Hotel. Οχι βέβαια σε κάποιο απλό δωμάτιο, αλλά σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, που κοστίζουν 600 λίρες τη βραδιά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μουρίνιο έκανε λογαριασμό… 537.000 λίρες για τη διαμονή του εκεί, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ! Αν υπολογίσει όμως κανείς ότι θα πάρει αποζημίωση 15 εκατ. λίρες από την Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Guardian, λογικά ο Πορτογάλος δεν θα… χάσει τον ύπνο του για το ποσό που θα πρέπει να δώσει στο ξενοδοχείο.

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 46446 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*