Ο Γιάννης Μπούρης στον Prisma 91,6 – Αισιόδοξος για το Open Mall, την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Ευ. Τσακαλώτο για το κτίριο του παλιού Τελωνίου

Την Δευτέρα 3/12 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Γιάννης Μπούρης. Ο Γιάννης Μπούρης είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Εμπορικού Eπιμελητηρίου Πρέβεζας και δραστήριος επαγγελματίας της πόλης.

Συζητήσαμε μαζί του για την υποβολή της μελέτης εκ μέρους του επιμελητηρίου για το OPEN MALL ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Ο κ. Μπούρης μας ενημέρωσε αναλυτικά για ποιους χώρους-οδούς και ποια καταστήματα περιλαμβάνει η μελέτη μεταφέροντας την αισιοδοξία του για θετική έγκριση της. Τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά και θα κοινοποιηθούν στο διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Επιπρόσθετα για την τελική υποβολή του φακέλου της πρότασης ο κ. Μπούρης ευχαρίστησε για την συμμετοχή και την βοήθεια τις υπηρεσίες του δήμου.

Επίσης συζητήσαμε μαζί του σχετικά με την διεκδίκηση υλοποίησης του αιτήματος του επιμελητηρίου, για μετεγκατάσταση των γραφείων του και της διεκδίκησης του χώρου του παλαιού Τελωνίου.

Για το θέμα αυτό ο κ. Μπούρης τόνισε ότι θα συναντηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 7/12 στην Αθήνα με τον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, οποίος και ως αρμόδιος της επιτροπής των κτιρίων και άλλων δημόσιων και δημοτικών χώρων που έχουν περάσει προς αξιοποίηση μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση παραχώρησης του εν λόγω κτιρίου και είναι ήδη θετικός.

Τέλος ακούσαμε τον πρόεδρο κ. Μπούρη να μας ενημερώνει για σχετικές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*