Σπύρος Ριζόπουλος: “Να κατέβω υποψήφιος βουλευτής δε μου λέει κάτι. Να ήμουν υποψήφιος δήμαρχος είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που έχω αναπτύξει στη ζωή μου. Η ανάγκη είναι στην περιφέρεια!”

 

Την Tετάρτη 21/11 στο prism radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος είναι υπεύθυνος και επικεφαλής της νέας περιφερειακής παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο Σπύρος Ριζόπουλος με καταγωγή από τα χωριά των Ιωαννίνων είναι επικοινωνιολόγος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Spin Communications. Από τον Απρίλιο του 2001 η Spin Communications δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης προσφέροντας υπηρεσίες σε εταιρίες, πολιτικά πρόσωπα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Ο Σπύρος Ριζόπουλος σπούδασε και έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ όπου και εργάστηκε.στην συνέχεια.

Σπύρος Ριζόπουλος: Λέω ότι θα φτιάξω καινούριο αεροδρόμιο περιφερειακό στη Φιλιππιάδα, για να μην γίνει η Ήπειρος σάντουιτς στα συμφέροντα των άλλων, και με κοιτάν λες και λέω κινέζικα…”

Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση , τους στόχους της παράταξης του καθώς και τα στοιχήματα της επόμενης περιόδου.

ο κ. Ριζόπουλος ήταν σαφής σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή , ανέπτυξε το σκεπτικό του για το σχέδιο της περιφερειακότητας και στηλίτευσε απαντώντας στα ερωτήματα μας την νυν περιφερειακή αρχή του κ. Καχριμάνη.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*