Αποφάσεις 33ης συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 33η τακτική συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:
Την έγκριση της 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Λευκάδας, οικονομικού έτους 2018 & της 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2018.
Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: “ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ” προϋπολογισμού 166.820,00€. Οι τσιμεντοστρώσεις αφορούν μεμονωμένες παρεμβάσεις στην πόλη και σε τοπικές κοινότητες
Την αποδοχή χρηματοδότησης, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), του έργου: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Λευκάδας Νομού Λευκάδας» ύψους 270.000€ και ένταξη στον προϋπολογισμό. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε Βασιλική και Λευκάδα.
Την παράταση απαγόρευσης κυνηγίου στην περιοχή «Γύρα» και «Λιμνοθάλασσα» του Δήμου Λευκάδας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, έπειτα από πρόταση του Δημάρχου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Παναγιώτης Κουνιάκης 6356 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*