Ουζουνίδης: Δόθηκε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι

«Εύκολο» χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι στο 30΄, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Αυτό που είπαμε πριν το ματς ήταν ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα, να παγώσουμε το παιχνίδι για να μη δεχόμαστε τόση πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν πολύ καλά, κρατήσαμε αρκετά την κατοχή», τόνισε αρχικά.

«Δόθηκε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Τέτοιες φάσεις είναι οι πιο εύκολες για έναν διαιτητή να δώσει πέναλτι όταν θέλει να το δώσει. Πάντα υπάρχουν τραβήγματα. Δεν αισθανθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο. Τα παιδιά είχαν αυτοπεποίθηση, έδειξαν θράσος όταν είχαμε την μπάλα και γενικά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν τα παιδιά», πρόσθεσε ο 50χρονος τεχνικός.

«Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, κάτι που ήταν λογικό γιατί άρχισε να βγαίνει η κούραση. Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε αυτό το γήπεδο δεν είναι εύκολο να κερδίσεις και είναι εύκολο να ξεφύγει το σκορ αν δεν προσέξεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια μεγάλη εμπειρία και όπως τους είπα πριν το ματς θα πρέπει να το ευχαριστηθούν, αλλά και να το προσπαθήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, αυτή η διοργάνωση είναι μια εμπειρία όχι μόνο για μας, αλλά και γι’ αυτούς για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οι αγώνες του Champions League σε κάνουν πιο δυνατοί και σου δίνουν εμπειρίες», κατέληξε.

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 70540 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*