Γιώργος Νίτσας στον Prisma 91,6: «Κάλεσμα για την δημιουργία μιας μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας» – Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

O υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας ήταν καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

O Γιώργος Νίτσας αναφέρθηκε στην απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο Πρέβεζας τονίζοντας ότι η παράταξή του διατηρεί τον χαρακτήρα της ανεξάρτητης παράταξης. Σημείωσε μάλιστα ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν έστειλε επιστολή ζητώντας στήρικη αλλά έστειλε επιστολή γνωστοποίησης της υποψηφιότητας που ανέφερε ότι η Ανάπτυξη Τώρα θα είναι ανεξάρτητη κίνηση με επικεφαλής τον ίδιο και καλούσε το κόμμα να αξιολογήσει την υποψηφιότητα- όπως ακριβώς έκανε και στα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα πλην Χ.Α. και ΚΚΕ που έχει κλειστή διαδικασία-. «Εμείς στείλαμε επιστολή ενημέρωσης, όποιοσδήποτε μετάφρασε διαφορετικά την επιστολή ενημέρωσης, μόνο με σκοπιμότητα το έχει κάνει» ανέφερε.

Ο Γιώργος Νίτσα ανέπτυξε μιλώντας στον Prisma μια σειρά από προτάσεις σχετικά με τον τουρισμό και τον πρωτογενη τομέα που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά για την ανάπτυξη της περιοχής. Μίλησε ακόμη για τα θέματα της ποιότητας ζωής, της καθαριότητας, των προσβάσεων, της κοινωνικής πρόνοιας του δήμου και ανεπτυξε το όραμα του και το σχέδιο δράσης του.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Βασίλη Γιάπρου είπε «είναι μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα που θα κριθεί στην πορεία… Εμείς δεν στεκόμαστε στα πρόσωπα, στεκόμαστε στις ιδέες και τα οράματα¨. Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βασίλη Ιωάννου σηείωσε «ότι ήταν να δώσει το έδωσε.Ο Βασίλης πρόσφερε αρκετά στον τομέα που ήταν. Δε συμφωνω στη λογική των προσώπων. Ο Βασίλης κακώς αποσύρθηκε. Έπρεπε να δώσουμε αγώνα απο κοινού. και αυτός έχει οράματα και αυτός έχει ιδέες».

Για τον νυν δήμαρχο Χ. Μπαίλη ανέφερε «Ήρθε η ώρα της αλλαγης. Πιστεύω ότι θα αλλάξει η δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή τα 8  χρόνια έκανε αυτά που μπορούσε να κάνει».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*