Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για την προεδρία ο Λεκκάκος -Ο Πιλάβιος για αντιπρόεδρος

Νέα σελίδα αναμένεται να γυρίσει ο Παναθηναϊκός. 

Μάλιστα, ήδη υπάρχουν ονόματα στο τραπέζι για την προεδρία και την αντιπροεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όταν αναλάβει τη διοίκηση ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ είναι ο Σταύρος Λεκκάκος. Ο πρώην πρόεδρος της Πειραιώς και της MIG, που συνεχίζει να διαψεύδει ότι θα μπει πρόεδρος στην ΠΑΕ. Ωστόσο, οι συζητήσεις του με τη διοίκηση του ΠΑΟ και τον Πιεμπονγκσάντ είναι δεδομένες και αρκετά προχωρημένες. Και μέχρι να μπει και… επίσημα ο Πιεμπονγκσάντ στον ΠΑΟ, η πλευρά του Λεκκάκου δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. 

Από ‘κει και πέρα, στο οργανόγραμμα του Παϊρότζ για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, περίοπτη θέση κατέχει το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου για την θέση του αντιπροέδρου. Ενός στελέχους πολύπειρου από το ποδόσφαιρο, με μακρά θητεία σε αυτό από διάφορα πόστα, με εμπειρία από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ και φυσικά με πολύχρονη πορεία στον Παναθηναϊκό.

Ο Αβραάμ Γκραντ αναμένεται να είναι ο CEO του ΠΑΟ και να… αποφασίζει για τα πάντα, ενώ θα έχει απόλυτη συνεργασία και με τη διοίκηση και με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη. Ωστόσο ο ρόλος του σε θέματα μεταγραφικά θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός.

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 84459 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*