Γιάννης Μπούρης “Έχουμε μια μεγάλη ευθύνη γιατί έχουμε αντιληφθεί τι μπορεί να αποφέρει το Επιμελητήριο στο Νομό”

Στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” την οποία παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης.

Αρχικά ο κ.Μπούρης αναφέρθηκε στην παρουσία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με δικό του περίπτερο στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου μάλιστα με χάρτες του νομού καθώς και με έντυπο υλικό διαφημίζουμε την περιοχή μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Επίσης, ο κ.Μπούρης ευχαρίστησε δημοσίως τα μέλη του Δ.Σ. του επιμελητηρίου, τα οποία όπως ο ίδιος ανέφερε, άφησαν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και με προσωπικά τους έξοδα, παραβρέθηκαν στην Έκθεση.

“Ο Επιμελητηριακός θεσμός είναι ουσιαστικός και πάρα πολύ σημαντικός θεσμός. Θεωρώ, ότι ο επιμελητηριακός θεσμός μπορεί να αποφέρει πάρα πολλά στην τοπική  επιχειρηματικότητα του νομού. Έχουμε μια μεγάλη ευθύνη γιατί έχουμε αντιληφθεί τι μπορεί να αποφέρει το Επιμελητήριο στο Νομό. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το οποίο μας στήριξε και μας έδωσε την εντολή, ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού. Έχουμε δεσμευτεί για τον Επιμελητηριακό θεσμό, να τον αναγάγουμε, στον βαθμό τον οποίο του αρμόζει”. Δουλεύουμε πάνω σε δράσεις, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες για την περιοχή και θα τις δούμε μέχρι τον προσεχή Δεκέμβρη, τόνισε ο κ.Μπούρης.

Επίσης, ο κ.Μπούρης αναφέρθηκε στην οικονομοτεχνική μελέτη την οποία έχει συντάξει ο κ.Γεωργάκος για τις νέες κτιριακές υποδομές του Επιμελητηρίου. Είμαστε σε ένα παρά πολύ καλό στάδιο όσον αφορά τη διεκδίκηση του παλιού κτηρίου του Τελωνείου το οποίο για όλο το Δ.Σ. είναι όνειρο (Να μεταφερθεί το επιμελητήριο σ’αυτόν τον χώρο)

Σχετικά με το Open mall, ο κ.Μπούρης τόνισε πως ουσιαστικά θα αναβαθμίσει την περιοχή και πως πρόκειται για ένα σημαντικό έργο. Μάλιστα, επίκειται και σχετική ημερίδα επ’ αυτού.

Επιπλέον, σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε επίσημα, το πρώτο ευρωπαικό πρόγραμμα το οποίο φέρνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας και αφορά το πρόγραμμα “Fresh way” και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και δεύτερο πρόγραμμα, τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μπούρης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό

About Ομάδα Σύνταξης 23712 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας