Κλοπή σκάφους στο Νυδρί Λευκάδας, απόπειρα κλοπής και στο Μεγανήσι

Ήταν το καμάρι της εταιρείας ενοικιάσεων

Άγνωστοι  σήμερα το πρωί έκλεψαν 10μετρο φουσκωτό σκάφος από γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης σκαφών αναψυχής στο Νυδρί Λευκάδας. Οι άγνωστοι δράστες που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα κάμερας της επιχείρησης μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα στις 6:30 πμ κατάφεραν να παραβιάσουν την κλειδαριά και θέσουν σε λειτουργία το σκάφος .

Πέρασαν  από την Θηλιά όπου και θεάθηκε τελευταία φορά το ταχύπλοο σκάφος το οποίο να σημειώσουμε    διαθέτει δύο εξωλέμβιες μηχανές   συνολικής ιπποδύναμης 500 ίππων ( 2×250) και κατευθύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση,

Eπίσης έγινε προσπάθεια κλοπής ταχυπλόου σκάφους συνολικής ιπποδύναμης 900 ίππων( 3χ300) από το Βαθύ Μεγανησίου, όμως οι κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας του σκάφους αντιστάθηκαν σθεναρά.

Οι αρχές προσανατολίζονται στην σύνδεση των δύο περιστατικών ,κι αναζητούν τους δράστες σε οργανωμένα κυκλώματα λαθρεμπορίας  ανθρώπων ή ναρκωτικών.

Meganisinews.gr

About Παναγιώτης Κουνιάκης 4700 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6