ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο

«Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο», σημειώνει δηκτικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα, συμπλήρώνει πως τις εξαγγελίες στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της ΝΔ, της είχε είδη ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας. «Εξήγγειλε, μεταξύ άλλων την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από την πραγματικότητα που τον έχει ξεπεράσει. Ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διακυβέρνηση του οποίου η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60% έχει το θράσος, μάλιστα, να υπόσχεται 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακραία νεοφιλελεύθερος και ακραία υποκριτής, θλιβερός ψεύτης», τονίζει ενώ καταλήγει:

«Υποψιαζόμαστε ότι μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, όπου θα γίνουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να κατεβαίνει και σε πορείες εργαζομένων. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο του ως Υπουργός των χιλιάδων απολύσεων».

 

Πηγή: Καθημερινή

About Ομάδα Σύνταξης 58470 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*