Αλ. Φλαμπουράρης: Επιλογή μάχης ο Στ. Παππάς

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία, ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, στον απόηχο των αντιδράσεων για την επιλογή του πατέρα του Νίκου Παππά για την προεδρία του Οργανισμού.

Κατά τον κ. Φλαμπουράρη, ο Στέλιος Παππάς είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία, καθώς έχει ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι «ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στη “φωλιά” των φαύλων».

«Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις», κατέληξε.

 

naftemporiki.gr

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.