Ξεκίνησε δυναμικά η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 (φώτο)

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 για τη νέα αγωνιστική χρόνια 2017-2018, στην οποία παρευρεθήκαν πάνω από 24 παίχτες και αναμένονται και άλλες προσθήκες στο ρόστερ.

Στην αρχή οι παίχτες πέρασαν από κάποιες μετρήσεις όπως λίπους, ύψους αλλά και βάρους ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ζέσταμα στο βοηθητικό γήπεδο αλλά και ασκήσεις πάντα υπό  την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας κ. Άγγελου Μπέκα.

Στην προετοιμασία βρέθηκαν τόσο μέλη του Δ.Σ. της ομάδας ενώ δυνατό παρών έδωσαν οι <<Ιππόκαμποι>>,  όπου τόσα χρόνια είναι στο πλάι της ομάδας και στα εύκολα και στα δύσκολα, δίνοντας τον δικό τους παλμό με τα συνθήματα και την στήριξη στην νέα αυτήν αρχή της ομάδας της καρδιάς τους.

Το επόμενο διάστημα και όπως έχει ανακοινωθεί από δελτίο τύπου της ομάδας θα πραγματοποιηθεί και φιλική αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη Λευκάδος στις 12 Αύγουστου  στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας,   όπου θα είναι και ένα γερό τεστ για την δουλεία που έχει γίνει φέτος.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.