Με δικό του slogan για την τουριστική προβολή ο Δήμος Λευκάδας. Όσα αποκάλυψε ο Δήμαρχος Λευκάδας στην ΕΡΤ -VIDEO-

Διαφορετική πορεία στον τρόπο τουριστικής προβολής του δήμου φαίνεται να ακολουθεί ο δήμος Λευκάδας, αφού ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής αποκάλυψε στην τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ 3 ότι προχωρά ο σχεδιασμός της νέας ιστοσελίδας www.lefkadadream.gr η οποία εκτίμησε ότι θα είναι στον αέρα το Φθινόπωρο.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Δήμος Λευκάδας δεν υιοθετεί το πρόσφατο brand name με τίτλο “Lefkadaislands” που παρουσιάστηκε από το Επιμελητήριο Λευκάδας και σύμφωνα με όλα όσα είχαμε ακούσει και καταγράψει θα είχε και την συναίνεση του Δήμου και της Περιφέρειας.
Όπως είναι φανερό για την τουριστική προβολή του νησιού δεν μπορεί να υπάρξει μια ενιαία στρατηγική και επικοινωνιακή προσπάθεια, αφού προφανώς οι θεσμικοί παράγοντες δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους.
Ωστόσο είναι αξιομνημόνευτη και η απάθεια που δείχνουν και οι επαγγελματίες για την επικοινωνιακή προβολή του νησιού, όταν δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για την συγκρότηση ΔΣ Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, με το νησί παραλίγο να αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία αφού δεν θα είχε Ένωση Ξενοδόχων.
LefkadaIslands από την μία…Lefkadadream..από την άλλη και εμείς γενικότερα χαμένοι στην μετάφραση.

{youtube}2lp0QTvx7uo{/youtube}

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7733 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6