Στον Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας ο Γιάννης Ροντογιάννης – Δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Νικόπολη.

Ο Ροντογιάννης δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νικόπολης και έτσι δε θα φορά τα κιτρινόμαυρα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο πρώην παίχτης της Νικόπολης συμφώνησε με το αθλητικό σωματείο του Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΒΔΕ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Χρήστο Λαχανά, υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ του Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας σχετικά με την μεταγραφή του πρώην παίχτη της Νικόπολης, ο κ. Λαχανάς δήλωσε:<< Ο Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας καταβάλλει προσπάθεια την τελευταία πενταετία να φέρει και πάλι το μπάσκετ στο προσκήνιο στο αθλητικό χάρτη της περιοχής. Έτσι έχοντας κάνει καλές πορείες στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΒΔΕ κ έχοντας ιδρύσει τα πρώτα αγωνιστικά τμήματα υποδομής αισθανθήκαμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Στην προσπάθεια αυτή θα μας βοηθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Ροντογιάννης του οποίου πέρα από την δεδομένη αθλητική αξία εκτιμούμε το ήθος και τον χαρακτήρα του>>.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.