Δε θα γίνουν εκδηλώσεις στο κάστρο Παντοκράτορα για λόγους ασφαλείας! – Τι λέει η Ελ. Αγγέλη στον Prisma 91,6

NOVATEK CAMERA

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι τις τελευταίες ημέρες το κάστρο του Παντοκράτορα καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο προς το παρόν δεν τον καθιστούν ασφαλή για να γίνονται εκεί εκδηλώσεις.

Μιλώντας στον Prisma 91,6 η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας Ελευθερία Αγγέλη, ανέφερε πως το Κάστρο Παντοκράτορα δεν θα παραχωρηθεί προς το παρόν για εκδηλώσεις, καθώς συντρέχουν λόγοι ασφαλείας. Τόνισε πως θα πρέπει να προηγηθούν παρεμβάσεις και εργασίες στο εσωτερικό του Κάστρου για να αποκατασταθούν τα προβλήματα και να αποφευχθεί όποιος κίνδυνο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε όπως ανέφερε θα γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων την Παρασκευή προκειμένου να αποφασιστεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για την αποκατάσταση των φθορών στο κάστρο.

{youtube}qZfdtRLhXuI{/youtube}

Το θέμα είναι σημαντικό καθώς το κάστρο του Παντοκράτορα είναι ένα σημείο αναφοράς για την πόλη, και σίγουρα θα απασχολήσει και πάλι την επικαιρότητα τις επόμενες ημέρες καθώς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου καταφθάνει ειδικό Κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού ώστε να προβεί σε επιτόπια αυτοψία εντός και εκτός των τειχών του Κάστρου.

About Μιχάλης Μίχος 1377 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6