Τραυματισμός Εργαζόμενου σε Απορριμματοφόρο του Δήμου Λευκάδας

Ένας εργάτης καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας που εργάζεται ως συνοδός στην αποκομιδή των απορριμμάτων τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Λευκάδας.
Το περιστατικό συνέβη στις 6.30 το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λευκάδας-Νυδριού, στο ύψος που βρίσκεται το πλυντήριο αυτοκινήτων, όταν ένα διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο όχημα.
Ο εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου τραυματίστηκε στο πόδι ενώ ο οδηγός του αγνώστων λοιπών στοιχείων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος αναζητείται από το υλικό των καμερών που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του εντεταλμένου συμβούλου Καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας κ. Στάθη Βλάχου αλλά και του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας κ. Απόστολου Θερμού ο τραυματισμένος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαγνώσθηκε σε πρώτη φάση ρήξη χιαστού και ίσως χρειαστεί να διακομισθεί σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων για περαιτέρω αντιμετώπιση του τραύματος.

Λευκαδίτικη Ενημέρωση

About Ομάδα Σύνταξης 63034 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας