Με μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ πραγματοποιήθηκε το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας (Δείτε 771 φωτογραφίες)

Με μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ και  σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 η μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας στέλνοντας το μήνυμα ότι το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου γίνεται στην πόλη της Πρέβεζας.

Οι καρναβαλιστές ξεκίνησαν από την Λεωφόρο Ειρήνης στις 19.00 μ.μ και τερμάτισαν στην παραλιακή οδό Ελευθερίου Βενιζέλου με πολύ κέφι, χορό και πιστά στην 12ετή ιστορία του κομιτάτου. Ινδιάνοι,  παιδιά των λουλουδιών, τσοπάνηδες, νεόπτωχοι της κρίσης,  flinstones , σούπερ μάριο, αρκουδάκια πολικά και πολλοί άλλοι χόρευαν και ξέφρενους ρυθμούς στη μουσική του DJ Sylvan. Τα άρματα έκλεψαν για ακόμη μια χρονιά την παράσταση, δείχνοντας πόσο οι καρναβαλιστές αγαπάνε και στηρίζουν το θεσμό του κομιτάτου.

 

Την παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας παρουσίασε ο γνωστός Καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας – Μιχάλης Μίχος

Αύριο Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιείται η τελετή λήξης του καρναβαλιού, με ξεκίνημα την ποδαράτη παρέλαση στις 17.00 και με αφετηρία το «μνημείο του ναύτη» (Κουρδιστό Πορτοκάλι) και κατάληξη την πλατεία Ανδρούτσου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η βαρκαρόλα, από αλιείς της περιοχής, με καπνογόνα και  θα γίνει καύση ομοιώματος του Καρνάβαλου με φαντασμαγορικό τρόπο και βεγγαλικά που θα κάνουν τη νύχτα- μέρα. Η βραδιά θα συνεχιστεί με υπαίθριο Καρναβαλικό πάρτι, στην πλατεία Ανδρούτσου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο παρακάτω link

https://goo.gl/photos/JVUX1kNzv9YS2NLv7

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.