Δρακονταειδής για παραίτηση Ηλία Κοντογεώργη: Όποιος κάνει κριτική ας κάνει πρώτα αυτοκριτική

Την επιστολή παραίτησης του Ηλία Κοντογεώργη, διάβασε στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 23-12-2016 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόριος Γκογκάκης.
Όπως ανακοίνωσε την θέση του καταλαμβάνει ο Βαγγέλης Σκλαβενίτης τον οποίο και καλωσόρισε.
Στο τέλος της ανάγνωσης της επιστολής ο κύριος Γκοκάκης ανέφερε ότι η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων δίνεται στον Δήμαρχο και όχι στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, λέγοντας ότι ως όφειλε έδωσε την επιστολή στις υπηρεσίες για να προχωρήσει η διαδικασία αποδοχής της παραίτησης, απαντώντας έμμεσα στην κριτική του Ηλία Κοντογεώργη περί διαρροής της σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

{youtube}GgrIUJZGtMw{/youtube}

Στο σχόλιο του ο Δήμαρχος Λευκάδας  αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο της επιστολής, ωστόσο χαρακτήρισε παγκόσμια πρωτοτυπία να παραιτείτε δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την παράταξη τους τέσσερις μόλις μήνες από την αρχή της, επί δυο χρόνια να είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και να επικαλείται ως λόγο την όποια στάση της όποιας δημοτικής αρχής.

 

Ο ίδιος επεσήμανε ωστόσο ότι δεν είναι δυνατόν ένας δημοτικός σύμβουλος που θεωρεί ότι θέλει να κάνει καλά την δουλειά του, να απουσιάζει από το 40% των συνεδριάσεων και από τις υπόλοιπες που ήταν παρών στην συντριπτική πλειοψηφία  να αποχωρεί μετά τα πρώτα δυο-τρία θέματα.

Άρα αυτός που κάνει κριτική και είναι δικαίωμα του, θα πρέπει πριν από όλα να κάνει αυτοκριτική.

Στο τέλος του ευχήθηκε να είναι καλά και να κάνει στην ζωή του αυτά που θέλει.

{youtube}pcOpny5eNsc{/youtube}

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 86767 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας