Ηλίας Κοντογεώργης στον Prisma 91,6: Δεν μπορεί μια χούφτα ανθρώπων να ανοίγει σε λίγες ώρες τον δρόμο, όταν έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων με μηδενικό αποτέλεσμα

Την δημοσιογραφική του άποψη για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία,  κατέθεσε μιλώντας στο απογεματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 o Ηλίας Κοντογιώργης.

Όσον αφορά το θέμα διάνοιξης του δρόμου που οδηγεί στην παραλία Γιαλός από ομάδα κατοίκων, ο ίδιος υπογράμμισε ότι πάντα τίθεται θέμα ασφάλειας σε όλες τις παραλίες, πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί ένας σεισμός, θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να βλέπουμε τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι, ανέφερε.

Θέμα ασφάλειας υπάρχει ωστόσο και για πάμπολλα έργα τα οποία έχουν δοθεί, είναι δρόμοι οι οποίοι βρίσκονται σε κυκλοφορία χρόνια, είναι ο περιφερειακός της πόλης, είναι ο περιφερειακός Νυδριού που όλοι είμαστε χρήστες και κινούμαστε σχεδόν καθημερινά και όμως αυτοί δρόμοι δεν έχουν παραδοθεί επισήμως στην κυκλοφορία που σημαίνει ότι εάν συμβεί οτιδήποτε την ευθύνη την φέρεις εσύ καθώς με δική σου ευθύνη περνάς.

Ως προς το θέμα της ουσίας στο θέμα διάνοιξης του δρόμου του Γιαλού αποδείχτηκε ότι κάτοικοι είχαν  δίκιο, γιατί απέδειξαν ότι η διάνοιξη του ήταν μία πολύ εύκολη υπόθεση κάτι που θα μπορούσαν έχει κάνει και ο δήμος, λέγοντας ότι στο συγκεκριμένο  σημείο ο δήμος χάνει επικοινωνιακά, λέγοντας ότι: “δεν μπορεί μια χούφτα κατοίκων να ανοίγει ένα δρόμο,όταν γινόταν συσκέψεις επί συσκέψεων, να δούμε το ένα, να δούμε το άλλο παρά πολλή κουβέντα για να δούμε στο τέλος το τίποτα. ”

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ

Όσον αφορά το θέμα υδροδότησης του νησιού και τα αυξημένα προβλήματα που παρουσιάζονται και φέτος, όταν ακόμα η τουρκική περίοδος δεν έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της, είπε πως  υπάρχει ένα θέμα, ο ισχυρισμός ότι ποτίζουν τις απογεματινή ώρες είναι κάτι που ακούμε κάθε χρόνο, λέγοντας ότι με την πρόσφατη ανακοίνωση της η Δημοτική Αρχή δεν κομίσαμε  κάτι καινούργιο.

Προβλήματα υπάρχουν, κανένας αντιλέγει,  το θέμα είναι ότι κάθε φορά εκλεγούμε δημοτική αρχή για να δίνει λύσεις και όχι για να μας ενημερώνει για το ποια προβλήματα υπάρχουν.

Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε, εκείνο που δεν  γνωρίζουμε είναι οι λύσεις άρα λοιπόν θέλουμε λύσεις.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Όσον αφορά το θέμα των σκουπιδιών,και την συνέντευξη του κ. Τσιρογιάννη στον Prisma 91,6 , είπε ότι ακούσαμε πράγματα που δεν ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο.

“Ο κύριο Τσιρογιάννης είναι ένας τεχνοκράτης οποίος γνωρίζει όσο κανένας άλλος και έχει διαχειριστεί το θέμα σκουπίδια διαχρονικά στη Λευκάδα, το αν θα πρέπει να γίνει άλλος ΧΥΤΥ στη Λευκάδα η θα γίνουν δύο ή τρεις είναι ένα άλλο θέμα.

Ο κύριος Τσιρογιάννης  ως τεχνοκράτης έχει επαγγελματικό συμφέρον να γίνουν και 10 ΧΥΤΥ στο νησί, και μπορεί να είναι προς το συμφέρον του καθενός να έχει όσους ΧΥΤΥ  θέλει, μέσα σε φυσιολογικά όρια.

Όσον αφορά την πρόσφατη αναταραχή που βιώσαμε , αυτή εδράζεται στην αλλαγή του σχεδίου δράσης.

Ενώ μέχρι πρότινος όλοι γνωρίζαμε ότι βαδίζουμε μαζί με το γειτονικό Nik Δήμο Ακτίου Βόνιτσας στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέσα από ένα πρόγραμμα που πατάει σε γερές βάσεις και προχωράμε, ξαφνικά έρχεται η αλλαγή με πρωτοβουλία της μετοχής αρχής και ανατρέπει όλα.

{youtube}b5omXTiiW4Q{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 80325 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*