Επισημοποίηση συμφωνίας για Θ. Ροντογιάννη και Νίκη Λευκάδας.

Στην Νίκη Λευκάδας θα ενταχθεί ο Θοδωρής Ροντογιάννης  στη νέα αγωνιστική χρόνια 2016-2017. Ο έμπειρος πλέον τεχνικός με εμπειρία στο χώρο του Γυναικείου μπάσκετ τα βρήκε με την ομάδα της Λευκάδας και θα αποτελέσει  τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή κ. Νίκου Δουβίτσα ενώ παράλληλα θα είναι μαζί με την Έφη Παππά στην γυναικεία ομάδα της Νικόπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Θοδωρή Ροντογιάννη, o οποίος θα είναι ο συνεργάτης του κ. Νίκου Δουβίτσα στο Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου μας.

Έχει μακρά προπονητική εμπειρία στο χώρο του Γυναικείου Μπάσκετ καθότι είναι ο πρωτεργάτης της Γυναικείας Ομάδας και των ακαδημιών της Νικόπολης τα τελευταία πέντε χρόνια (στην οποία θα συνεχίσει να εργάζεται), ενώ έχει διατελέσει προπονητής στις αντρικές ομάδες του Καναλακίου και του Άτλαντα Πρέβεζας, όπως και σε πολλές παιδικές ακαδημίες.

Kαλώς όρισες Θοδωρή!”.

 

Καλή αρχή από εμάς και πάντα επιτυχίες!

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*