Παππάς: Άκομψο έως προκλητικό να αποκλεισθεί από το Δ.Σ. της ΕΤΑΝΑΜ ο Δ.Πρέβεζας

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας στην Πρέβεζα έγινε η Γ. Συνέλευση της ΕΤΑΝΑΜ. Πρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Φιλιππιάδας Νίκος Καλαντζής.

Ο Δημήτρης Παππάς στην τοποθέτηση του πρότεινε: Μέλος του Δ.Σ. που απουσιάζει τρείς συνεδριάσεις (συνεχείς)  να εκπίπτει του αξιώματος από μέλος του Δ.Σ.

– Επειδή πρέπει να αυξηθεί το Μετοχικό κεφάλαιο αυτό να ξεκινήσει από Δήμους πού η τωρινή συμμετοχή τους είναι συμβολική έως μηδαμινή, αλλά θέλουν να είναι μέλη του Δ.Σ. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα επιμελητήρια. Θα είναι άκομψο έως προκλητικό να αποκλεισθεί από το Δ.Σ. ο Δήμος Πρέβεζας που είναι η έδρα της ΕΤΑΝΑΜ και βρέχεται από τον Αμβρακικό, και πληθυσμιακά ο δεύτερος Δήμος μετά την Άρτα.

Θεωρεί ότι σκέψεις που εκφράστηκαν για μεταφορά της έδρας σε άλλο Δήμο δεν έπρεπε καν να διατυπωθούν και σε αυτό ευθύνη θα έχει και η Περιφέρεια.

Ο Δήμος Πρέβεζας δεν είχε την παρουσία πού όφειλε στις συνεδρειάσεις της ΕΤΑΝΑΜ και αυτό έδωσε λαβή για τα όσα ειπώθηκαν.

Υ.Γ. Ο Δημήτρης Παππάς εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου.

pappasetanammm (1)

 

Δημήτρης Παππάς

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*