Διευρύνει τα λάθη του το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Σήμερα το πρωί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας «ξαναχτύπησε» συνεχίζοντας τα λάθη στο Πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Όπως σας είχαμε αναφέρει για την συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα του Πολιτιστικού καλοκαιριού 2016, η οποία είχε πραγματοποιηθεί χωρίς να ενημερωθούν κάποια ΜΜΕ (όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ) έτσι σήμερα έρχεται να ξαναρίξει λάδι στη φωτιά  το Πνευματικό Κέντρο.

Μάλλον στον Δ. Πρέβεζας δεν του έφτανε η απαξίωση που μας έκανε στην συνέντευξη τύπου αλλά στα λάθη εντός του προγράμματος που υπάρχουν έθεσε και το 34ο χορωδιακό φεστιβάλ με μόνο ένα site ως χορηγό επικοινωνίας, το οποίο μάλιστα δεν είναι και από την Πρέβεζα.

Όπως είναι φυσικό κάθε χρόνο τα τοπικά ΜΜΕ στηρίζουν και αναδεικνύουν τις όποιες εκδηλώσεις πραγματοποιεί ο Δήμος Πρέβεζας τόσο μέσα από την ανάρτηση δελτίων όσο και με ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις.

Παράλληλα πρέπει να επισημάνουμε ότι για το Χορωδιακό Φεστιβάλ η χορωδία αρμονία έχει επιλέξει 38 ΜΜΕ πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας αποτελούν τους υποστηρικτές – χορηγούς επικοινωνίας. Μάλλον όμως στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας πετάνε στον κάδο των αχρήστων όλα αυτά απαξιώνοντας τα τοπικά ΜΜΕ και θέτοντας μόνο σε αλλά την επικοινωνία όπου μάλιστα είναι και εκτός Νομού όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα την ώρα αλλά και το σταλμένο email από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας οπού έστειλε ξανά το πρόγραμμα για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2016.

lathixorodiakodekaeksi (1)

Όπως βλέπετε στο πρόγραμμα για το 34ο χορωδιακό φεστιβάλ χορηγός επικοινωνίας είναι μόνο ένα blog και αυτό από τα Γιάννενα. Δεν έχουμε κάτι με το συγκεκριμένο blog ή και με οποιοδήποτε site ή blog αλλά νομίζουμε ότι ο Δήμος Πρέβεζας πρέπει να προβάλει και τα τοπικά ΜΜΕ όπου είναι παρόντα σε κάθε εκδήλωση, προωθώντας τις εκδηλώσεις μέσα από την δουλεία τους.

Για τον αποστολέα αλλά και για οποιονδήποτε συνέταξε το συγκεκριμένο έγγραφο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα λάθη και η απαξίωση δεν έχουν σταματημό. Μάλλον κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και για το συγκεκριμένο αλλά και για τα υπόλοιπα λάθη και παράλληλα να αναθέσουν το συγκεκριμένο κομμάτι σε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την δουλειά τους σωστά στέλνοντας τα δελτία του Δήμου Πρέβεζας σε όλους και χωρίς διακρίσεις.

Σε άτομα που να σέβονται τη δουλειά μας και την αξιοπρέπεια μας

lathixorodiakodekaeksi (2)

Βασίλης Κούρκουλας

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*