Πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Τοπία της Νικόπολης»

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Τοπία της Νικόπολης» η οποία διοργανώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Πρέβεζας στα πλαίσια του εορτασμού για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

diethniimeramouseiondekaeksi (9)

Οι παρευρισκόμενοι στις 19:45 είχαν την ευκαιρία να απολαύουν το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας σε μια μουσική παράσταση στον αύλειο χώρο του Μουσείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Ανθή Αγγέλη, οΑντιπεριφερειάρχης σε θέματα αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης  και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Γιαμάς.

diethniimeramouseiondekaeksi (1)

Η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο για ένα μήνα.

Δείτε το δελτίο τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2016 ΕΔΩ

 

diethniimeramouseiondekaeksi (8) diethniimeramouseiondekaeksi (2) diethniimeramouseiondekaeksi (3) diethniimeramouseiondekaeksi (4) diethniimeramouseiondekaeksi (5) diethniimeramouseiondekaeksi (6) diethniimeramouseiondekaeksi (7)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*