Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της περιφοράς του Επιταφίου στο Κοιμητήριο Πρέβεζας. (φώτο-βίντεο)

Αρκετοί πιστοί βρέθηκαν και φέτος Μ. Παρασκευή  και ώρα 5 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Πρέβεζας για να δουν να συνεχίζεται ένα από τα πιο παλιά πασχαλινά έθιμα της Πρέβεζας.

Η περιφορά ξεκίνησε με επιθυμία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Κ. Χρυσοστόμου μετά από 32 ολόκληρα χρόνια και συνεχίστηκε και φέτος με μεγάλη συμμετοχή πιστών. Αφού τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Κοιμητηρίου πραγματοποιήθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια,  η περιφορά του επιταφίου γύρω από την εκκλησία, με τους πιστούς να τον συνοδεύουν.

{youtube}w3XaB3ABdxE{/youtube}

 

epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (1) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (2) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (3) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (4) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (5) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (6) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (7) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (8) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (9) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (10) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (11) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (12) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (13) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (14) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (15) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (16) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (17) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (18) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (19) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (20) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (21) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (22) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (23) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (24) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (25) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (26) epitafioskoimitirioprevezasdekaeksi (27)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*