Η Πρέβεζα φιλοξενεί το 2ο Καρδιολογικό Συνέδριο (φώτο)

Η Πρέβεζα φιλοξένησε χθες 22 Απριλίου στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας το 2ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ενώ θα συνεχιστεί και σήμερα στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel . Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πρεβέζης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας.

kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (1)

Χθες Δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες της Πρέβεζας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (16)

Μετά το Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και στον ίδιο χώρο (ώρες 18.00-20.00μ.μ.) πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των πολιτών από Ιατρούς, με σύντομες και εύληπτες ομιλίες, για τους Παράγοντες Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων (Κάπνισμα, Υπερλιπιδαιμία, Υπέρταση, Μεταβολικό Σύνδρομο), ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου». Βραβεύτηκε επίσης ο Ιατρός κ. Ιωάννης Νόβας για την προσφορά του στον Ιατρικό κλάδο.

kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (34)

Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων και η ανάδειξη των  νεότερων εξελίξεων στο πεδίο της Καρδιολογίας.

kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (28)

Στο 2ο Περιφερειακό καρδιολογικό Συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες  Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, ενώ θα γίνει παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών από Ιατρούς νοσοκομείων της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Ιονίων Νήσων.

kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (32)

Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου  σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες.

kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (2) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (3) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (4) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (5) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (6) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (7) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (8) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (9) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (10) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (11) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (12) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (13) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (14) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (15) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (17) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (18) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (19) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (20) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (21) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (22) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (23) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (24) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (25) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (26) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (27) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (29) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (30) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (31) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (33) kardiologikosynedrioprevezafiloksenei (35)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*