Πρέβεζα: Πασχαλινή Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών και χορωδίες «Αρμονία» Πρέβεζας, Δημ. Ωδείου Ιωαννίνων και Λυκείου Ελληνίδων

Πασχαλινή Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών και τις χορωδίες «Αρμονία» Πρέβεζας, Δημ. Ωδείου Ιωαννίνων και Λυκείου Ελληνίδων.
Την Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι, θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από Τα Πάθη κατά Ματθαίον του Γ. Σ. Μπαχ,στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Πρέβεζα. Σολίστ: Ντίνα Στράνη, άλτο, και Γιώργος Ματθαιακάκης, βαρύτονος.
Συμμετέχουν οι χορωδίες «Αρμονία» Πρέβεζας, Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων. Την διδασκαλία των χορωδιών επιμελήθηκε ο Βαλεντίν Στεφάνωφ και την Μουσική Διεύθυνση έχει ο Φοίβος Παπαδόπουλος.
Την εκδήλωση διοργανώνουν η χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας, ο Δήμος Πρέβεζας, η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη .

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*