Με κάθε επισημότητα τελέστηκε και φέτος το Δημοτικό Μνημόσυνο

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά από την πρώτη Θεία Λειτουργία στον ανακαινισμένο Κοιμητηριακό Ναό των Αγίων Αποστόλων, το καθιερωμένο δημοτικό Μνημόσυνο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτας κ.κ. Ιγνατίου και παρουσία φορέων της πόλης.

Το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο τελείται (βάσει της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων 161/14-03-1946) για την ανάπαυση των ψυχών προσφιλών μας, των πεσόντων για την πατρίδα κατά τους απελευθερωτικούς πολέμους του Έθνους και των ταφέντων στο κοιμητήριο Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών, καθώς και των αείμνηστων Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου, της Πόλεως και των διατελεσάντων Δημάρχων.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Κώστας Πατήλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι Αρταίων και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηπείρου, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και υπάλληλοι του Δήμου Αρταίων.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*